Airbnb Apartment

Renovation of an Airbnb apartment

2017
Athens

τι κάναμε για το project

In the apartment there are obvious decorative elements of the 60's-70's which we choose to display in the new solution with bright colors, patterns and simple geometric shapes characteristic of a modern retro style. At the level of layout, we propose the redesign of the interiors with the integration of kitchen-living room so that the space looks bigger, while the natural light enters unhindered to the depth of the apartment. Despite the consolidation, we propose the installation of an opening and closing metal structure, which will be able to separate the two spaces on a case by case basis, offering flexibility in the way of renting the apartment and thus increasing the possible types of tenants.

φωτογραφίες