fbpx
X

About the Project

Το έργο αφορά στην αναδιαμόρφωση υφιστάμενου κτιρίου στην Χαλκίδα και την εγκατάσταση τουριστικού καταλύματος εντός αυτού.

Βασική παράμετρος του σχεδιασμού αλλά και κυρίαρχος στόχος της μελέτης είναι η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του. Δημιουργούνται, λοιπόν, ευρύχωρα διαμερίσματα ενός ή δύο υπνοδωματίων που θα προσφέρουν στον επισκέπτη μία ευχάριστη και άνετη διαβίωση. Παράλληλα, δημιουργείται στο ισόγειο ένας χώρος μαζικής εστίασης με χρήση ζαχαροπλαστείου που θα μπορεί να λειτουργεί ως χώρος παρασκευής και παροχής πρωινού για την εξυπηρέτηση των αναγκών του καταλύματος. Ο νέος σχεδιασμός στοχεύει στη δημιουργία χώρων με βάση τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την πολυτέλεια.